Wat betekenen de symbolen op de gebruikersinterface van de Slimme Radiatorknop X?
Wat betekenen de symbolen op de gebruikersinterface van de Slimme Radiatorknop X?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoofdscherm

Het hoofdscherm van de Slimme Radiatorknop X toont de ingestelde temperatuur, die je in de app kunt aanpassen of handmatig door aan de regelknop te draaien, en ook de gemeten temperatuur. Bovenaan het scherm zie je een pictogrammenbalk en de individuele pictogrammen worden hieronder uitgelegd.

Pictogram

Betekent

Moersleutel

Het apparaat is niet gemonteerd. Het moersleutelpictogram kan ook knipperen om aan te geven dat de montage aan de gang is.

Apparaat is te detecteren

Het apparaat kan nu via de app met elk compatibel Matter apparaat verbonden worden.

Warmte niveaus

1 - 3 warmtegolven geven de gevraagde hoeveelheid warmte aan.

Handmatige bediening Het apparaat is gemonteerd en staat ingesteld op handmatige bediening.

Lage batterijspanning

De batterij is bijna leeg en moet binnenkort worden opgeladen.

Schema

Het apparaat volgt het Slim Schema, dat in de app is ingesteld.

Succesvol verbonden

Het apparaat is aangesloten. Dit pictogram verdwijnt na een paar seconden.

Signaal verloren

Het apparaat heeft de verbinding met de Thread border router verloren. Raadpleeg dit artikel voor troubleshooting.

Kinderbeveiliging

Kinderbeveiliging is geactiveerd in de app. Tik op het scherm of draai voor instructies om kinderbeveiliging direct vanaf het apparaat uit te schakelen. Let op: als je Kinderbeveiliging op deze manier uitschakelt, wordt deze weer aangezet zodra het scherm uit gaat. Als je wilt dat Kinderbeveiliging uitgeschakeld blijft, moet je deze in de app deactiveren.

Open Raam Detectie

Een open raam werd gedetecteerd en de verwarming in deze zone is nu uitgeschakeld

Afwezigheidsmodus

tado° staat in de Afwezigheidsmodus. Het volgt de afwezigheidstemperatuur-instellingen in je Slim Schema.

Installeren

Hieronder vind je de schermen die je tijdens het installatieproces op het display van de Slimme Radiatorknop X kunt zien.

Display

Betekent

Verbinding maken

Het apparaat is bezig verbinding te maken met je Matter netwerk.

Monteren

Het apparaat is bezig te koppelen met het radiatorventiel.

Mislukt

Er is iets fout gegaan, ofwel tijdens het verbinden met het Matter netwerk, of tijdens het monteren.

Menu

Hieronder zie je de schermen die beschikbaar zijn in het menu van de Slimme Radiatorknop X. Om het menu te openen, tik en houd het scherm 3 seconden lang vast.

Display

Betekent

Taalkeuze

Draai de regelknop om je taal te selecteren. Tik eenmaal om je keuze te bevestigen en terug te gaan naar het hoofdscherm.

Scherm richting

Draai aan de regelknop om je schermrichting aan te passen. Tik eenmaal om je keuze te bevestigen en terug te keren naar het menu.

Algemeen

Hieronder vind je de andere schermen die je op het display van je Slimme Radiatorknop X kunt zien.

Display

Betekent

Maximaal verwarmen modus

Alle radiatoren in de kamer verwarmen gedurende 30 minuten op de maximale temperatuur. Je kunt deze modus in de app activeren en weer uitzetten via de app of door aan het display te draaien.

Automatisch vasthouden

Tik en houd het scherm 3 seconden vast om het menu te openen of bepaalde processen te bevestigen.

Lege batterij

Het is tijd om de batterij op te laden. Bekijk dit artikel voor meer informatie over het opladen van de batterij.

Fabrieksinstellingen terugzetten

Zie dit artikel voor meer informatie over wanneer je fabrieksinstellingen moet terugzetten en wat je ermee bereikt.