Hoe verplaats ik een tado° apparaat naar een andere kamer in de tado° app?
Hoe verplaats ik een tado° apparaat naar een andere kamer in de tado° app?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Verplaatsen van je tado° apparaat

Volg deze stappen om je Slimme Thermostaat X, Slimme Radiatorknop X of Draadloze Temperatuursensor X van de ene naar de andere kamer te verplaatsen:

1. Ga naar Instellingen > Kamers & Apparaten.

2. Kies het apparaat dat je wilt verplaatsen.

3. Selecteer de naam van de kamer waar het apparaat momenteel is geïnstalleerd om de volledige lijst met kamers weer te geven.

4. Selecteer de kamer waar je het apparaat naartoe wilt verplaatsen.

5. Bevestig je keuze.

Let op: elk tado° apparaat kan maar aan één kamer tegelijk worden toegewezen. Als je alle apparaten uit een kamer haalt, wordt die kamer automatisch verwijderd in de tado° app.

In sommige gevallen is het niet mogelijk om je Slimme Thermostaat X aan een nieuwe kamer toe te wijzen. Om precies te zijn, in één kamer in de tado° app kan niet:

• meer dan één Slimme Thermostaat X zijn

• meer dan één Draadloze Temperatuursensor X

• zowel een Slimme Thermostaat X als een Draadloze Temperatuursensor X zijn.