Alle collectiestado° gebruikenJe tado° Home beheren
Hoe verwijder ik een tado° X apparaat uit mijn tado° Woning?
Hoe verwijder ik een tado° X apparaat uit mijn tado° Woning?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Volg deze stappen om een tado° apparaat uit je Woning te verwijderen:

1. Ga in je tado° app naar Instellingen > kamers & apparaten

2. Kies het apparaat dat je uit de lijst wilt verwijderen.

3. Selecteer de drie puntjes in de rechterbovenhoek op het scherm en kies “verwijder apparaat uit Woning”.

Als je de Bridge X of Warmtepomp Optimizer verwijdert, kan het zijn dat je tado° apparaten offline gaan als dit de enige Thread border router is. Als je meerdere Thread border routers hebt, blijven je tado° apparaten online, maar kan het netwerkbereik worden beperkt.