Welke radiatorventielen zijn compatibel met de Slimme Radiatorknop X?
Welke radiatorventielen zijn compatibel met de Slimme Radiatorknop X?

Meer informatie over welke radiatorventielen met tado° uitgerust kunnen worden

tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

tado° Slimme Radiatorknoppen zijn compatibel met thermostatische radiatorventielen. Je kunt hier controleren wat voor type radiatorventiel je hebt.

Als je thermostatische ventielen hebt, bekijk dan deze Compatibiliteitsgids voor een lijst met de meest gangbare opties die compatibel zijn met tado° Slimme Radiatorknoppen. Het kan zijn dat je de Slimme Radiatorknop met een van de adapters uit de verpakking moet installeren.

Slimme Radiatorknoppen vervangen de bestaande thermostatische radiatorknoppen. De Slimme Radiatorknoppen passen op vrijwel elke ventielbehuizing, rechtstreeks of met behulp van een van adapter.

De schroefmoer voor het monteren van de Slimme Radiatorknoppen past op elk M30x1.5 radiatorventiel. Met de meegeleverde adapters kun je het apparaat op veel meer soorten ventielen monteren.

Om te weten te komen of tado° compatibel is met de rest van je verwarmingssysteem, raadpleeg je onze productzoeker.