Hoe verwijder ik mijn V3+ en installeer ik mijn tado° X apparaten?
Hoe verwijder ik mijn V3+ en installeer ik mijn tado° X apparaten?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De Internetbridge en Slimme radiatorknoppen kunnen eenvoudig worden losgekoppeld voordat de tado° Slimme Thermostaten X worden geïnstalleerd.

Voor bedrading instructies voor het vervangen van een Bedrade Slimme Thermostaat (V2/V3/V3+) door een Slimme Thermostaat X, ga je naar de tado° app en volg deze stappen:

1. Ga naar Instellingen > Kamers & apparaten.

2. Selecteer Apparaat toevoegen en scan de QR-code van je tado° Slimme Thermostaat X.

3. Selecteer Installatie-instructies.

4. Selecteer de blauwe knop Selecteer kamerthermostaat model

5. Voer tado thermostaat in het zoekveld in.

6. Selecteer Bedrade Slimme Thermostaat V3+ om de instructies te openen.