Heb ik een tado° Bridge X nodig?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voor je tado° X setup heb je een Bridge X of een alternatieve Thread border router nodig. De Bridge X is het apparaat dat communicatie tussen tado° X apparaten mogelijk maakt en is inbegrepen in onze Starterskits.

De Bridge X is uitwisselbaar met de volgende apparaten:

• tado° Warmtepomp Optimizer X

• Apple Home Hub: Apple TV 4K (2e of 3e generatie), HomePod (2e generatie) of HomePod mini.

Om het bereik van je netwerk te vergroten, kun je meerdere Thread border routers toevoegen, waaronder de tado° Bridge X.

tado° apparaten toevoegen aan een niet-tado° Thread border router

Je kunt tado° Slimme Radiatorknop X, tado° Slimme Thermostaat X en tado° Draadloze Temperatuursensor X aan een Thread border router van een ander smart home systeem toevoegen .

Wanneer je dit doet, kun je deze apparaten via de tado° app en via het platform van het andere smart home systeem installeren en bedienen. Momenteel is dit mogelijk met:

• Apple Home Hub: Apple TV 4K (2e of 3e generatie), HomePod (2e generatie) of HomePod mini

Andere Thread apparaten toevoegen aan een tado° Thread netwerk

Thread-apparaten zoals lampen, thermostaten, stopcontacten, sensoren en meer kunnen op je thuisnetwerk worden aangesloten via de tado° Bridge X of de tado° Warmtepomp Optimizer X. Ze kunnen echter niet worden aangestuurd via de tado° app. Ze moeten worden aangestuurd via de app van de leverancier of via een smart home platform.