Hoe kan ik de klantenondersteuning van tado° contacteren?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Helpdesk en Community

Bekijk onze Helpdesk voor antwoorden op veelgestelde vragen over tado°. Of meld je aan bij de tado° Community om te zien wat onze gebruikers zeggen.

Live chat

Tik op het ronde oranje icoontje rechtsonder om een chat te openen en selecteer Berichten > Stuur ons een bericht om ondersteuning te krijgen.

Je kunt ook een chat openen in de tado° app: ga naar Meer > Ondersteuning.

Wanneer je functionele cookies hebt uitgeschakeld, heb je geen toegang tot de Live Chat.

Om de Chat in te schakelen:

1. Selecteer het groene cookie icoon linksonder op je scherm

2. Zet Functionele cookies op Altijd Actief en

3. bevestig je keuze.

4. Vernieuw zo nodig de pagina om de wijzigingen te actualiseren en je vindt het oranje chat-icoontje rechtsonder in je scherm.

Voor noodgevallen

Als je problemen hebt bij het installeren, monteer dan je oude apparaten terug. Zo heb je toegang tot verwarming en warm water en voorkom je een noodgeval terwijl wij je helpen het probleem op te lossen. Neem daarna contact met ons op via chat en selecteer Ik heb een vraag over mijn installatie.

Als je een noodgeval hebt (bv. als je geen verwarming of warm water hebt), neem dan contact met ons op via chat en selecteer Ik heb een technische vraag. Ons support team zal je zo snel mogelijk helpen.